Dag van de leraar-actie

De Dag van de leraar: dé dag om jou, de docent, even in het zonnetje te zetten. Dat doen we dit jaar met onze Dag van de leraar-actie: speciaal voor jou stellen we 2 kant-en-klare lessen beschikbaar! 2 lessen gericht op financiële educatie.

Lesbrief #Verzekeren: nu beschikbaar


Je kunt je tegenwoordig bijna overal voor verzekeren, maar is dat wel echt nodig? Hoe weet je welke verzekeringen verplicht zijn en welke verzekeringen voor jou zelf handig zijn om te hebben? Dát en meer bespreek je met deze kant-en-klare les, ontwikkeld in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars

Lesbrief #Pensioenen: beschikbaar vanaf 31 oktober


Op 1, 2 en 3 november organiseert Wijzer in geldzaken de Pensioen3Daagse. Speciaal voor deze driedaagse ontwikkelen wij in samenwerking met de Pensioenfederatie een lesbrief over het thema pensioenen: wat is een pensioen? Wanneer kun je later stoppen met werken? En wat betekent het voor je pensioen als er iets verandert aan je situatie?

Deze kant-en-klare lessen bestaan uit:

  • Een kant-en-klare digibordles;
  • Een werkblad voor studenten;
  • Een lesdoorloop.

Deze lessen zijn nu kosteloos beschikbaar voor jou en je collega’s. Heb jij je aanvraag verstuurd? Dan nemen wij telefonisch contact met jou op! Daarna krijg jij toegang tot de (online) les.

Nederlandse Vereniging van Banken

Vraag deze lessen kosteloos aan!