Aanmelden lancering #Schoonheidsidealen

Schoonheidsidealen, een thema dat soms lastig bespreekbaar is. Hoe maak je dit, soms gevoelige, onderwerp toch bespreekbaar bij jongeren? Samen met Museum Arnhem hebben wij hier speciaal een online lesmodule over ontwikkeld: #Schoonheidsidealen. Helemaal nieuw en klaar om gelanceerd te worden…

Op 22 september organiseren wij samen met Museum Arnhem daarom een echte lanceringsmiddag in Studio Museum Arnhem. Een burgerschapsmiddag die helemaal in het teken zal staan van Burgerschap & kunst, onze nieuwe module én het thema schoonheidsidealen en jongeren. En jij bent van harte welkom!  

Schoonheidsidealen, jongeren, Burgerschap & kunst: dit is onze burgerschapsmiddag!

– 14.30-14.40 Inloop in Studio Museum Arnhem met koffie/thee

– 14.40-15.00 Plenair welkom en korte presentatie over de nieuwe module #Schoonheidsidealen
Maak kennis met de nieuwe online module #Schoonheidsidealen. Een module waarin het thema schoonheidsidealen aan de hand van kunstwerken wordt onderzocht en bevraagd.

– 15.00-15.30 Jongeren en schoonheidsidealen
Jongerencoach Esther van Breukelen gaat in gesprek met de Young Reporters: ons eigen jongerenpanel. Wat zeggen zij over schoonheidsidealen? Hoeveel invloed heeft het op ze en hoe kan een docent dit thema volgens hen het best bespreken in de klas?

– 15.30-16.00 Ronde door het museum
Ontdek de kunstwerken van Museum Arnhem.

– 16.00-16.30 Workshop en ruimte voor vragen
Ga aan de slag met de creatieve challenge uit de module #Schoonheidsidealen.

Nieuwsgierig naar #Schoonheidsidealen? Zin in een inspirerende sessie met jongeren en een creatieve challenge? Je kunt je tot 21 september voor deze middag aanmelden.

TIP – Aangemeld? Dan ontvang je óók kosteloos een maand lang toegang tot de online leeromgeving https://codename.online/ en kun je direct aan de slag met de module #Schoonheidsidealen!