Special #destemvanjongeren: kruip in de koppies van de jongeren van NU

Van online lesgeven tot weer volledig fysiek les mogen geven: docenten worden flink op de proef gesteld. Omdat wij jou, de docent, ontzettend belangrijk vinden én waarderen, hebben wij een leuk cadeau voor jou. Een cadeau om je te inspireren op het gebied van jongeren!

Wist je dat… FOMO bij jongeren echt een ding is? Dat stage lopen of je eerste echte baan vaak een sprong in het diepe is voor jongeren? Of dat jongeren fysieke lessen echt wel hebben gemist?

Dát en meer lees je in onze special: #destemvanjongeren. Een special vol spraakmakende resultaten van jongerenpanels, actualiteitslessen, online polls én (straat)interviews van onze Young Reporters.

Laat je inspireren en verbazen en kruip in de koppies van de jongeren van nu: want die jongeren, die zijn zo gek nog niet.

Vraag jouw exemplaar nu kosteloos aan!

Benieuwd naar wat er het afgelopen jaar omging in de koppies van onze jongeren? En op zoek naar een lekkere leessnack over de jongeren van NU? Vraag dan nu kosteloos jouw exemplaar van onze special #destemvanjongeren aan.