Lesmethoden voor Burgerschap

Wij willen jongeren motiveren. In de aan-stand krijgen. Dat doen wij met onze lesmethoden voor Burgerschap. Voor het mbo én voor het voortgezet onderwijs! Onze lesmethoden zijn altijd gekoppeld aan actuele thema’s en altijd vanuit de beroepscontext en de belevingswereld van jongeren. Voor de jongeren zijn zij uitdagend en inspirerend, voor de docenten gebruiksvriendelijk, praktisch en met uitgebreide ondersteuning. Wij ontwikkelen onze lesmethoden altijd in samenspraak met docenten en studenten. Op deze manier spelen we in op de wensen van docenten én houden we rekening met de leefwereld en interesses van jongeren. Meer weten? Neem contact op!

voor jongeren met jongeren - mbo - codename future

Peer education

Actueel lesmateriaal - trending topics - mbo - burgerschap - loopbaan - nederlands - ondernemend gedrag

Actueel

kant-en-klaar kosteloos lesmateriaal - mbo - codename future

Kant-en-klaar lesmateriaal

gesprek in de klas - mbo - loopbaan en burgerschap - codename future

Gesprek in de klas

Burgerschap voor het voortgezet onderwijs

studenten - mbo - burgerschap bol/bbl - sector groen

SKILL your future: een samenhangend aanbod voor Burgerschap, speciaal voor het voortgezet onderwijs. Een aanbod dat matcht bij de belevingswereld van leerlingen, dat impact maakt en dat hen voorbereidt op hun toekomst. Mét een nieuwe methodiek én vol maatschappelijke thema’s die nú spelen en belangrijke 21ste-eeuwse skills.

Burgerschap voor het
mbo

Ondernemend gedrag in je loopbaan - mbo - Codename Future

Onze burgerschapsmethoden voor het mbo leren studenten van alles over de maatschappij en hun rol hierin. Het resultaat? Gemotiveerde studenten die uitgroeien tot sociale zelfredzame burgers die weten dat zij hun eigen rol in de maatschappij voor een groot deel zelf kunnen beïnvloeden! Maak kennis met Burgerschap [AAN] en De maatschappij dat ben JIJ!

Scholenteam - Codename Future

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe lesmethode voor Burgerschap? En wil jij een methode die goed aansluit bij jouw studenten? Wij kunnen jou inkijkmateriaal of een demo van onze methoden toesturen. Dan kun jij op je gemak bekijken of onze lesmethoden iets voor jou zijn! 

Wil je meer informatie? We helpen je graag verder! Wat dacht je van bijvoorbeeld een Teams-afspraak, een telefoontje of een kopje koffie op locatie?