De Dag van de leraar. Dé dag om jou, de docent, even in het zonnetje te zetten. Dat doen we dit jaar met onze Dag van de leraar-actie: speciaal voor jou stellen we 2 kant-en-klare lessen beschikbaar! 2 lessen gericht op financiële educatie.

Lesbrief #Verzekeren: wat en waarom?: nu beschikbaar

Je kunt je tegenwoordig bijna overal voor verzekeren, maar is dat wel echt nodig? Hoe werkt het? Hoe weet je welke verzekeringen verplicht zijn en welke verzekeringen voor jou zelf handig zijn om te hebben? Dát en meer bespreek je met deze kant-en-klare les, ontwikkeld in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars

Lesbrief #Pensioenen: beschikbaar vanaf 31 oktober

Op 1, 2 en 3 november organiseert Wijzer in geldzaken de Pensioen3Daagse. Speciaal voor deze driedaagse ontwikkelen wij in samenwerking met de Pensioenfederatie een lesbrief over het thema pensioenen: wat is een pensioen? Wanneer kun je later stoppen met werken? En wat betekent het voor je pensioen als er iets verandert aan je situatie?

Vind jij financiële educatie belangrijk? En wil jij deze thema’s eens goed met jouw studenten bespreken? Meld je dan aan voor onze Dag van de leraar-actie! Dan ontvang jij kosteloos toegang tot deze lessen.