Lekker hè, dat alles weer open is? Alles mag weer en de mogelijkheden om eropuit te gaan zijn eindeloos. Dat kan best even wennen zijn! Er komt ineens veel op jongeren af: afspraken met vrienden, sporten, school. Wat nu? Overal ja op zeggen en een bomvolle agenda hebben, of ook een keer nee zeggen en tijd voor jezelf hebben? Hoe ga je om met die sociale druk? Hoe ervaren jongeren dit? En hoe kun jij als docent hierin van betekenis zijn?

‘De verwachtingen liggen hoog en als je daar niet aan kan voldoen, dan heb je dus gefaald in de beleving van veel mensen. Dit kan leiden tot negatieve zelfwaardering, stress en psychische klachten’
– Michiel Jongsma, GZ- psycholoog & coach 

Live online les Esther van Breukelen en de Young Reporters: omgaan met sociale druk en FOMO, hoe dan?
Tijdens deze live online les gaan Esther van Breukelen en onze  Young Reporters met elkaar in gesprek over sociale druk en FOMO. En jij? Jij kunt samen met jouw studenten live meedoen! Start het gesprek met jouw studenten over sociale druk en FOMO én doe mee aan de quiz. In de chat kun je je vragen stellen aan Esther en de Young Reporters en je kunt laten weten wat jouw studenten zeggen over de stellingen. Die input wordt dan live meegenomen in het gesprek.

Datum: 24 mei
Tijd: 13.30-14.15
Sprekers: Esther van Breukelen en de Young Reporters

Na afloop weet jij precies waar jouw studenten op dit moment mee zitten én ontvang jij tips die jij direct op jouw studenten kunt toepassen! En jouw studenten? Die hebben handvatten om de sociale druk en FOMO beter te kunnen handelen!

Onze Codenamer Esther van Breukelen werkt ook als therapeut en ademcoach. Zij spreekt binnen haar eigen bedrijf Liefde voor jou met veel jongeren en jongvolwassenen die last hebben van de sociale druk en kampen met burn-out klachten.  

 

Zien we jou de 24ste?
Wil jij een interactieve les met je studenten over sociale druk en FOMO? Meld je dan nu kosteloos aan voor deze live online les met Esther en onze Young Reporters.

Aanmelden