Wist je dat… 28 maart de Week van het geld van start gaat? Dé week om eens extra aandacht aan financiële educatie te schenken. Speciaal voor deze week hebben wij daarom in samenwerking met de NVB een kant-en-klare les ontwikkeld.

Kant-en-klare les #Kenjebankzaken: alles over geld en de rol en functie van banken
Het is oh zo belangrijk dat jongeren zich bewust worden van hun geld- en bankzaken. Welke diensten verleent een bank? Welke betaalmogelijkheden zijn er? Hoe zorg je dat je veilig met geld omgaat? En hoe komt het eigenlijk dat onze boodschappen steeds duurder lijken te worden? Lukt het nog wel om te sparen? Dát en meer bespreek je met #Kenjebankzaken.

Wat kun je bij deze les verwachten?
– Digibordles;
– Digitaal invulbare werkbladen;
– Docentenhandleiding.

Vind jij financiële educatie belangrijk? En wil je hier graag wat extra aandacht aan schenken tijdens de Week van het geld? Vraag deze les dan nu kosteloos aan. Hij staat vanaf 25 maart voor je klaar!

Ik wil deze les!

Bonus: Wil je na deze les nóg meer financiële educatie? Goed nieuws! We geven 10 gastlessen van de NVB weg. Een interactieve les met een gastdocent uit het werkveld. Iets voor jou? Meld je dan aan en wie weet heb jij binnenkort een gastdocent in jouw les!

Aanmelden