Topmenu

PlusModule ‘Radicaal ideaal’ (radicalisering)

Er is een nieuwe les ontwikkeld die een koppeling heeft met de methode ‘De maatschappij dat ben JIJ’ voor de Sociaal Maatschappelijke dimensie.In deze nieuw les staat met name het gevoel en het gesprek over gelijkheid centraal.
Zijn we allemaal gelijk? Voel je dit ook zo? Zo ja, hoe komt dit? Het doel is om jongeren bewust te maken dat je dit gevoel kan uiten in de samenleving, maar binnen bepaalde grenzen. Het gaat over idealen hebben, hoe ver je gaat voor je idealen en wanneer er een keerpunt is en waarom.Ter kennismaking met de lesmethode kun je met jouw klas gratis gebruikmaken van de PlusModule ‘Radicaal ideaal’. Deze PlusModule is een verdieping op de Sociaal Maatschappelijke dimensie van ‘De Maatschappij dat ben JIJ’. Meld je nu aan voor deze gratis PlusModule en ervaar het gebruiksgemak en de uitdagende lesvormen zoals ook opgenomen in de ‘Maatschappij dat ben JIJ’.

Burgerschap_DemaatschappijdatbenJIJ

Wat kun je verwachten?

  • Een verdiepende module over het onderwerp radicalisering
  • Sluit aan bij de Sociaal Maatschappelijke dimensie van ‘De maatschappij dat ben JIJ’, maar is ook los in te zetten en te ervaren.
  • De pilot bestaat uit twee a drie lessen (van elk ca. 45 minuten)
  • Digibord lessen en een bijpassend werkboekje (€ 6.95 verzendkosten)
  • Uitgebreide handleiding voor de docent
  • Direct beschikbaar
Vul je gegevens in om je aan te melden voor de PlusModule.
E-mail adres:
Naam:
Organisatie / bedrijf / school:
Straat:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
Locatie:
Opleiding: