Tijd voor een frisse wind, tijd voor wat nieuws. Iets dat aansluit bij de behoefte van nu: digitaal, flexibel, actueel én gevarieerd lesmateriaal. Daarom ontwikkelen wij nu nieuwe digitale lesmethoden voor Loopbaan en Burgerschap. En jij kunt meedoen met de pilot!

Codename Future presenteert: Skills voor je loopbaan én Burgerschap [AAN]

Een tipje van de sluier:

  • Volledig digitaal;
  • Thematisch en modulair;
  • Actueel en matchend met de belevingswereld én (beroeps)praktijk;
  • Eigen leerlijnen kunnen samenstellen;
  • Niveaudifferentiatie.

De lessen, die zijn beschikbaar in onze nieuwe, gebruiksvriendelijke online leeromgeving https://codename.online. Een kick-ass leeromgeving waarin jij jouw favoriete thema’s en modules in een eigen leerlijn kunt zetten. Net als bij Netflix.

Nieuwsgierig? Doe mee aan onze pilot!


Wij willen toetsen en ervaren of deze nieuwe lesmethoden zijn wat docenten én studenten zoeken. Dus, ben jij nieuwsgierig naar de eerste modules van Burgerschap [AAN] en/of Skills voor je loopbaan? En wil jij met ons meedenken? Meld je dan aan voor onze pilot. In de periode februari-mei 2022 kun jij experimenteren met onze nieuwe lessen én onze nieuwe kick-ass leeromgeving. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen en feedback! Samen zorgen wij ervoor dat er twee methoden worden neergezet die voldoen aan de eisen van docent én student.

Aanmelden pilot