Topmenu

Opstartservice

Opstartservice Codename Future

Gaaf dat jij met de methode(n) van Codename Future aan de slag gaat! Het is onze missie om jongeren voor te bereiden op een actieve rol in de samenleving en het werk. Wij ondersteunen jou bij het succesvol opstarten van het nieuwe schooljaar.
Doorloop hiervoor de onderstaande stappen en je bent klaar voor het komende schooljaar.

opstartservice
Stap 1: Nieuwe ISBN nummers voor op de boekenlijst

De nieuwe ISBN nummers voor jouw boekenlijst van schooljaar 2019-2020 zijn
bekend. Bekijk hier de ISBN nummers voor schooljaar 2019-2020.

Stap 2: Vraag jouw docentenexemplaar en account voor de Teacher’s Tool aan.

De docentenexemplaren voor jouw team sturen we in augustus 2019 naar je op. Vraag deze hier aan en ontvang ook jouw account van de Teacher’s Tool waar kant-en-klare presentaties en handleidingen klaar staan.

Plan jouw kosteloze opstarttraining in

Succesvol van start met jouw studenten? We ondersteunen jou en je collega’s bij jou op locatie met een opstarttraining. Voor docenten die al langer met onze methoden werken bieden wij verdiepende trainingen aan. Plan hem voor de zomervakantie in.

Contact

Heb je nog vragen of kom je ergens niet uit? Neem contact op met jouw relatiemanager via 070 302 4770 of mail jouw vragen naar info@codenamefuture.nl

Nog twijfels?

Wij denken graag met je mee, bijvoorbeeld voor het maken van een jaarplanning of hoe je bepaalde vakken in kunt richten. We staan voor je klaar via 070 302 4770 of info@codenamefuture.nl