Topmenu

Opstartservice

Opstartservice Codename Future

Gaaf dat jij met de methode(n) van Codename Future aan de slag gaat! Het is onze missie om jongeren voor te bereiden op een actieve rol in de samenleving en op het werk. Doe jij mee? Speciaal voor jou hebben wij alles even op een rijtje gezet. Zo kun jij komend schooljaar goed van start met onze methode(n)!

mbo lesmethoden
Stap 1: Zet de juiste ISBN-nummers de boekenlijst

De nieuwe ISBN-nummers voor jouw boekenlijst voor schooljaar 2020-2021 zijn bekend. De ISBN-nummers vind je hier:

Teacher's Tool en docentenexemplaar
Stap 2: Vraag jouw docentenexemplaren en accounts voor de Teacher’s Tool aan

De docentenexemplaren voor jou en jouw team sturen we in augustus 2020 kosteloos naar jouw school op. Ook ontvang jij dan jouw account van de Teacher’s Tool. Hierin staan de kant-en-klare presentaties en handleidingen. Let op: je ontvangt één kosteloos pakket per team!

Stap 3: Succesvol van start met jouw studenten?

Plan jouw opstarttraining in. Daar leer jij alle ins en outs over onze methode(n). Of plan een (online) opstartgesprek in om jouw vragen, planning of verdiepingsmogelijkheden te bespreken. Meld jij je team voor de zomervakantie aan voor een training? Dan is deze kosteloos (t.w.v. €400,-)!

Prijsservice
Stap 4: Schoolboeken aanschaffen

De laatste stap is natuurlijk schoolboeken aanschaffen. Dit kan via internet: via onze webshop of via andere platforms. Maar wil jij nu schoolboeken aanschaffen én geld besparen? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Codename Future presenteert: de Pin Pop-Up Prijsservice. Een kleine Pop-Up Store bij jou op school. Wij komen naar jouw studenten toe mét onze methodeboeken. Meer weten? Neem dan even een kijkje op onze website.

Opstartservice digitale methode(n) Codename Future

Ga jij aan de slag met onze digitale methode(n)? Dan is deze opstartservice voor jou!

mbo lesmethoden
Stap 1: Zet de juiste ISBN-nummers de boekenlijst

De nieuwe ISBN-nummers voor jouw boekenlijst voor schooljaar 2020-2021 zijn bekend. De ISBN-nummers vind je hier:

Stap 2: Vraag jouw Learnbeat-account aan

Je kunt nu al jouw Learnbeat-account aanvragen! Let op: je ontvangt jouw inloggegevens na minimaal 2 werkdagen!

Stap 3: Succesvol van start met jouw studenten?

Succesvol van start met jouw studenten? Tijdens de opstarttraining leer jij alle ins en outs van Learnbeat en onze methode(n). Een training op locatie of via Teams: weet jij het al?

Hulp nodig?

Heb je nog vragen of kom je ergens niet uit? Neem contact op met jouw relatiemanager via 070 302 4770 of mail jouw vragen naar info@codenamefuture.nl

Nog twijfels?

Wij denken graag met je mee, bijvoorbeeld voor het maken van een jaarplanning of hoe je bepaalde vakken in kunt richten. We staan voor je klaar via 070 302 4770 of info@codenamefuture.nl