Topmenu

Over ons

Over Ons

Codename Future is een Social Enterprise en wij hebben als missie om jongeren voor te bereiden op hun actieve rol in de samenleving. Dit doen wij door onze eigentijdse methoden voor Loopbaan, Burgerschap en het keuzedeel Ondernemend Gedrag. In onze methoden staan de studenten centraal. Via filmpjes, stellingen, cartoons of een quiz dagen we ze uit hun ervaringen met elkaar te delen. Het gaat over hún leven en loopbaan, hun mening telt. Dat geeft betekenis aan het leren en motiveert ze. Ook challenges en opdrachten zorgen ervoor dat ze in ‘aan’-stand komen. Dat hebben al 50.000 studenten  van 45 ROC’s op het mbo met onze methoden kunnen ervaren.

Codename Future is expert op het gebied van jongeren. Al 15 jaar geven wij jongeren een stem in hun onderwijs. Hoe doen wij dat? Het is eigenlijk heel simpel wij luisteren naar jongeren en betrekken ze bij de ontwikkeling van onze lesmethoden. Om jongeren te motiveren en ze via het onderwijs uit te dagen om beter te presteren is het belangrijk om met onze doelgroep in contact te zijn. Zo hebben wij onze eigen jongerenredactie die meedenken over nieuwe producten en onze huidige producten beoordelen. Een groepje mbo jongeren die elke twee weken bij ons op kantoor de gelegenheid krijgen om hun stem te geven.

Stagiaires
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiaires met verschillende achtergronden. Stuur je CV en motivatie op naar info@codenamefuture.nl.

SE WIJZIJNlogo

Team

Codename Future bestaat uit enthousiaste en bevlogen medewerkers die zich inzetten het verschil te maken voor jongeren.

10 voordelen

De 10 voordelen van Codename Future.

Nieuws

Al het laatste nieuws van Codename Future.