Topmenu

Romaissa’s Jongerentrends

Romaissa’s Jongerentrends

Wat speelt er zoal bij mbo-studenten en met welke thema’s houden zij zich bezig? Dit en trends op het gebied van jongeren kun je lezen in de nieuwe column Romaissa’s jongerentrends.

Romaissa is een jonge dame van 21 jaar die midden in de maatschappij staat en zich graag bemoeit met actuele thema’s. Iemand die graag leert en luistert naar jongeren om te ontdekken wat er speelt in de maatschappij. Zij geeft jongeren een stem door hun belevingen, meningen en ideeën mee te nemen bij het maken van onderwijs. Romaissa is regelmatig met jongeren in het hele land in gesprek en hoort verhalen die inzicht geven in het leven van jongeren die ook net als haar midden in de maatschappij staan. Dit zijn verhalen die Romaissa deelt in haar column ‘Romaissa’s jongerentrends’.

Columns

Klik hieronder om de columns te lezen:

VERTROUWELIJK: De informatie in dit bericht is vertrouwelijk. Het is daarom niet toegestaan dat u deze informatie openbaar maakt, vermenigvuldigt of verspreidt, tenzij de verzender aangeeft dat dit wel is toegestaan.

Wil jij Romaissa’s Jongerentrends delen in jouw netwerk? Neem dan voor meer informatie over Romaissa, de columns of beeldmateriaal contact op met Debbie Lansbergen via info@codenamefuture.nl of via 070 302 47 70.