Topmenu

Succesvol van start 300x300

Opstart 2019-2020

Succesvol van start in het nieuwe schooljaar

Codename Future helpt jou graag met de opstart van het schooljaar. Om je te helpen bij de voorbereiding van het nieuwe schooljaar hebben we voor jou een stappenplan opgesteld. Doorloop dit stappenplan en je bent straks klaar om met de methode aan de slag te gaan! De te nemen stappen:

1. Vraag een Teacher’s Tool account aan
Het is belangrijk om gebruik te maken van de Teacher’s tool. De tool en het boek vormen samen de basis voor het verzorgen van jouw lessen. Het geeft je toegang tot de handleidingen, digibordlessen, interactieve quizzen, tips & tricks en inspiratie voor het voorbereiden en geven van jouw lessen. Om aan de slag te gaan met de Teacher’s Tool heb je een docentenaccount nodig. Klik hier om een gratis docentenaccount aan te vragen.

2. Maak een afspraak voor een training bij jou op school
Wij bieden docenten die van start gaan met onze methode(n) een kosteloze opstarttraining aan. Tijdens de korte training geven we uitleg over de methode en krijg je een rondleiding door de Teacher’s Tool. Voor docenten die al langer met onze methoden werken, bieden we verdiepende trainingen aan. Wij verzorgen de training op locatie voor jou en je collega’s voor één of meerdere methodes. Klik hier om een training aan te vragen.

3. Bestel een docentenexemplaar

Ga je aan de slag met één van onze methodes? Als docent kun je een gratis docentenexemplaar aanvragen. Klik hier om een exemplaar te bestellen.

Hulp nodig?
Heb je extra hulp nodig bij het gebruik van onze methodes of de Teacher’s Tool, kijk dan eerst bij de meest gestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Maak dan gebruik van het contactformulier of neem telefonisch contact op met ons. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur via 070-3024770.

, , , , ,