Vacature Marketing- en communicatieprofessional

Heb jij een vlotte pen? Ben jij een master in creatieve campagnes bedenken? Heb jij hart voor jongeren én de onderwijswereld? En kun jij niet wachten om aan een uitdagende én gevarieerde job te beginnen? Dan is onze functie als Marketing- en communicatieprofessional iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Marketing- en communicatieprofessional run jij de afdeling Marketing & Communicatie. Jouw missie? Onze marketing en communicatie naar een next level brengen: strategisch én inhoudelijk! Jij bent de spin in het web, de schakel tussen ons salesteam, onze redactie én het management. Van teksten voor de socials schrijven en content bedenken voor video’s tot aan strategische plannen maken, het bedenken van campagnes en fotoshoots met jongeren: geen dag is hetzelfde!

 • Schrijven, redigeren, posten. Je bent dagelijks actief op al onze communicatiekanalen, zoals de website, onze e-mailmarketing area én onze socials. Niet alleen bedenk en schrijf je de teksten, je herschrijft óók teksten van anderen én verstuurt of post de content op al onze kanalen. Jij wordt onze nieuwe content King of Queen. De doelgroep? Vo- en mbo-docenten!
 • Strategie, plan en planning. Ben jij een bezig bijtje en houd je van overzicht, structuur en goed onderbouwde plannen? Goed nieuws: tijdens deze job houd jij je óók bezig met het maken van plannen én de bijbehorende planningen. Wat wordt de strategie? Welke campagne gaan we wanneer doen? En wanneer moet wat dan worden aangeleverd en ingepland?  
 • Netwerk vergroten. Wij willen ons netwerk van docenten heel graag vergroten. En daar ga jij bij helpen!  Een actie op LinkedIn? Een winactie? Een out-of-the-box campagne? Jij denkt na over hoe wij zowel online als offline in contact kunnen komen met docenten die wij nog niet in ons netwerk hebben én voert deze acties ook uit.
 • Data analyseren. Welke campagne was het meest succesvol? Hoeveel bezoekers heeft de website? En waarom wordt er op de ene mail enthousiaster gereageerd dan op de ander? Die data en vragen ga je onderzoeken. Want alleen zo kunnen we ons blijven ontwikkelen: hoe kunnen we onze marketing en communicatie nóg slimmer en efficiënter inzetten?
 • Young Reporters. Bij Codename Future hebben wij ons enige echte eigen jongerenteam, de Young Reporters: onze jongerenexperts. Zij speuren naar trending topics, doen straatinterviews en zijn actief op Instagram. Het doel? De mening van jongeren ophalen. Die mening, die verwerken wij dan weer in ons lesmateriaal! En jij, jij werkt nauw met de Young Reporters-coördinator samen voor het ontwikkelen van hét perfecte (beeld)materiaal voor onze huisstijl en communicatie-uitingen. ‘Voor jongeren, mét jongeren’ is namelijk precies wat wij willen uitstralen. Side note, als je bij ons start krijg jij een nieuw project samen met de Young Reporters: jongerenmarketing. Hoe kunnen we nou juist jongeren bereiken, aan ons binden én bij ons laten blijven? Dat ga je onderzoeken, opzetten én uitvoeren. Vet toch?

  Wat bieden wij?

  • Uitdagingen om het maximale uit jezelf te halen: wil je iets leren of proberen? Let’s give it a try!
  • Een diverse functie met veel verschillende taken, zelfstandigheid én eigen verantwoordelijkheid: geen dag is hetzelfde!
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, want jezelf blijven upgraden vinden wij belangrijk!
  • Informele, plezierige werksfeer: welkom in onze Codename-familie!
  • Een jong, enthousiast team
  • Gezellige teamuitjes, van jaarlijkse barbecues en kerstvieringen tot strand- en sportdagen
  • Een salaris dat perfect past bij jouw kennis en kunde

  Ben jij?

  • Op zoek naar een baan voor 32-40 uur per week
  • Iemand met werkervaring in marketing en/of communicatie met (een beetje) kennis over SEO & SEA en Photoshop, InDesign of Canva
  • Sociaal mét goede communicatie- én schrijfskills
  • Een master in strategisch denken, creatieve campagnes bedenken en plannen maken
  • Een snelle leerling met een groot hart voor jongeren en het onderwijs

   

  Solliciteer dan direct! Stuur je motivatiebrief en CV naar info@codenamefuture.nl of bel naar 070 3024770. Tot snel!

   

  Wie zijn wij?

  Jongeren goed voorbereiden op hun actieve rol in de samenleving en op het werk, dát is onze missie. Wij motiveren jongeren en zetten ze in de ‘aan’-stand. Impact maken op jongeren, dát vinden wij als social enterprise ontzettend belangrijk. Hoe wij dat doen? Met onze projecten met toonaangevende maatschappelijke partners, onze actuele lesmethoden voor Loopbaan, Burgerschap, Nederlands en Ondernemend gedrag voor het mbo én ons nieuwe burgerschapsaanbod voor het vo. Ontwikkeld voor jongeren, mét jongeren, onze Young Reporters. Met ons team van 15 man sterk én onze Young Reporters, staan wij dagelijks klaar voor docenten én zetten wij ons in voor de toekomst van jongeren!