Vacature Relatiemanager mbo-expert

Ben jij een echte mbo-expert? Weet jij precies hoe de dagelijkse praktijk van de mbo-docent eruitziet? Vind jij het leuk om met docenten mee te denken, hen advies te geven én om het onderwijs naar een hoger level te tillen? En kun jij niet wachten om aan een uitdagende baan in de uitgeverijwereld te beginnen om het mbo eens van een hele andere kant te bekijken? Dan is onze functie als ‘Relatiemanager mbo-expert’ iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Relatiemanager mbo-expert draag je bij aan de doelstelling van het Scholenteam. ‘Wat houdt dat in dan?’, denk je misschien. Het Scholenteam houdt zich bezig met relaties onderhouden én opbouwen met docenten in het mbo.

En jij? Jij gaat hen daarbij helpen. Je hebt contact met ons huidige netwerk van docenten én zoekt contact met nieuwe potentiële klanten: je denkt op onderwijskundig niveau mee, komt met creatieve ideeën en oplossingen én ziet kansen. Geen dag is voor jou hetzelfde!

 

 • Socializen en servicen. Je bent dagelijks in contact met onze klanten, mbo-experts.  Dit kunnen docenten, teamleiders en schoolleiders zijn. Hebben zij vragen? Hulp nodig? Of problemen? Kijk, daar ga jij ze dan bij helpen!
 • Adviseren. Jij bent de partner en adviseur op het gebied van onderwijs en de invulling van lessen. Jij helpt docenten, directies en teamleiders bij de onderwijskundige uitdagingen van de school en ondersteunt hen vanuit onze methodieken.
 • Relaties opbouwen. Nieuwe relaties opbouwen, in contact komen met docenten, directies en kartrekkers die wij nog niet kennen, dáár ga jij je ook mee bezighouden. Dat betekent proactief LinkedInnen, bellen én mailen! Ook werk je samen met de afdeling Marketing & Communicatie aan plannen om dit doel te bereiken. Een actie op LinkedIn? Een winactie? Of een out-of-the-box campagne?
 • Scholenbezoeken. Ben jij een bezig bijtje en houd je er niet van om 24/7 achter je laptop te zitten? Goed nieuws: je gaat ook regelmatig naar scholen toe om daar dan in gesprek te gaan met docenten, directies en het management van scholen. Dan denk je met hen mee én adviseer je hen over de invulling van hun lessen.
 • Grip op je klanten. Dagelijks ben jij aan het werk in ons CRM-systeem. Daarmee heb je een goed inzicht in jouw klanten én prospects en weet je precies welke actie of opvolging je wanneer bij wie kunt doen!

Wat bieden wij?

 • Uitdagingen om het maximale uit jezelf te halen: wil je iets leren of proberen? Let’s give it a try!
 • Een diverse functie met veel verschillende taken, zelfstandigheid én eigen verantwoordelijkheid: geen dag is hetzelfde!
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, want jezelf blijven upgraden vinden wij belangrijk!
 • Informele, plezierige werksfeer: welkom in onze Codename-familie!
 • Een jong, enthousiast team
 • Gezellige teamuitjes, van jaarlijkse barbecues en kerstvieringen tot strand- en sportdagen
 • Een salaris dat perfect past bij jouw kennis en kunde

Ben jij?

 • Op zoek naar een baan voor 32-36 uur per week
 • Iemand met werkervaring als docent in het mbo en/of een achtergrond in de onderwijswereld van het mbo
 • Een echte teamplayer die het leuk vindt om relaties op te bouwen én te onderhouden
 • Een ondernemende aanpakker met een groot hart voor jongeren en het mbo

Solliciteer dan direct! Stuur je motivatiebrief en cv naar Martijn Spekman martijn@codenamefuture.nl en/of Marleen Wardenburg marleen@codenamefuture.nl. Voor vragen kun je bellen naar 070 3024770

Wie zijn wij?

Jongeren goed voorbereiden op hun actieve rol in de samenleving en op het werk, dát is onze missie. Wij motiveren jongeren en zetten ze in de ‘aan’-stand. Impact maken op jongeren, dát vinden wij als social enterprise ontzettend belangrijk. Hoe wij dat doen? Met onze projecten met toonaangevende maatschappelijke partners, onze actuele lesmethoden voor Loopbaan, Burgerschap, Nederlands en Ondernemend gedrag voor het mbo én ons nieuwe burgerschapsaanbod voor het vo. Ontwikkeld voor jongeren, mét jongeren, onze Young Reporters. Met ons team van 15 man sterk én onze Young Reporters, staan wij dagelijks klaar voor docenten én zetten wij ons in voor de toekomst van jongeren!