Wil je impact maken op jongeren in het mbo en ben je een echte sparringpartner voor de mbo-docent? Dan maken wij graag kennis met jou. Wij zoeken namelijk een nieuwe Relatiemanager Sales en een nieuwe Relatiemanager mbo-expert om ons team te versterken!

Relatiemanager Sales

Ben jij een pro in netwerken? Ben jij een kei in het openen van nieuwe deuren en relaties opbouwen én onderhouden? Heb jij hart voor het onderwijs en ben je bekend met het mbo?

En kun jij niet wachten om aan een uitdagende salesbaan in de uitgeverijwereld te beginnen? Dan is onze functie als ‘Relatiemanager sales’ iets voor jou! 

Relatiemanager sales en mbo-expert

Relatiemanager mbo-expert

Ben jij een echte mbo-expert? Weet jij precies hoe de dagelijkse praktijk van de mbo-docent eruitziet? Vind jij het leuk om met docenten mee te denken, hen advies te geven én om het onderwijs naar een hoger level te tillen?

En kun jij niet wachten om aan een uitdagende baan in de uitgeverijwereld te beginnen om het mbo eens van een hele andere kant te bekijken? Dan is onze functie als ‘Relatiemanager mbo-expert’ iets voor jou! 

Meer weten over deze vacatures? Benieuwd naar welke vacatures we nog meer hebben? Check dan ons vacatureoverzicht!