Vacature Relatiemanager Sales

Ben jij een pro in netwerken? Ben jij een kei in het openen van deuren, relaties opbouwen én onderhouden? Heb jij hart voor het onderwijs en ben je bekend met het mbo? En kun jij niet wachten om aan een uitdagende baan in de uitgeverijwereld te beginnen? Dan is onze functie als Relatiemanager sales iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Relatiemanager sales kom je het Scholenteam versterken. ‘Wat houdt dat in dan?’, denk je misschien. Het Scholenteam houdt zich bezig met relaties onderhouden én opbouwen met docenten, management en directies in het mbo.

En jij? Jij gaat hen daarbij helpen én draagt bij aan onze groeidoelstelling. Van relaties met klanten onderhouden en contact leggen met nieuwe contacten tot aan schoolbezoeken en inspirerende, adviserende gesprekken met docenten, management en directies: jij bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en doet sales vanuit je onderwijshart. Geen dag is voor jou hetzelfde!

 

 • De juiste mensen. Je bent dagelijks in contact met onze klanten, mbo-docenten. Hebben zij vragen? Hulp nodig? Of problemen? Kijk, daar ga jij ze dan bij helpen! Ook houd je je vooral bezig met een nieuwe uitdaging: contact leggen met het management, de directie en vakgroepen van een school. Mbo-docenten, die kennen wij al goed, dus aan jou de taak om ons netwerk naar een next level te brengen! Dat betekent proactief brainstormen met Team Marketing en Communicatie, LinkedInnen, bellen, mailen én nieuwe relaties opbouwen!
 • Advies. Je hebt dagelijks gesprekken met docenten, directieleden, teamleiders en kartrekkers in het mbo: je luistert hierbij goed, denkt mee en adviseert. Met jouw kennis van het mbo en alle ontwikkelingen die daar spelen, zie jij namelijk direct kansen en linkjes naar onze methodiek.
 • Ondernemen. Ben jij een bezig bijtje en houd je er niet van om 24/7 achter je laptop te zitten? Goed nieuws: je gaat ook regelmatig naar scholen toe om dáár dan in gesprek te gaan met docenten, directies en het management van scholen. Van Groningen tot Limburg: een bakkie koffie en inspirerende (sales)gesprekken, die heb je dus lekker door het hele land!
 • Grip op je klanten. Dagelijks ben jij aan het werk in ons CRM-systeem. Daarmee heb je een goed inzicht in jouw klanten én prospects en weet je precies welke actie of opvolging je wanneer bij wie kunt doen!

  Wat bieden wij?

  • Uitdagingen om het maximale uit jezelf te halen: wil je iets leren of proberen? Let’s give it a try!
  • Een diverse functie met veel verschillende taken, zelfstandigheid én eigen verantwoordelijkheid: geen dag is hetzelfde!
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, want jezelf blijven upgraden vinden wij belangrijk!
  • Informele, plezierige werksfeer: welkom in onze Codename-familie!
  • Een jong, enthousiast team
  • Gezellige teamuitjes, van jaarlijkse barbecues en kerstvieringen tot strand- en sportdagen
  • Een salaris dat perfect past bij jouw kennis en kunde

  Ben jij?

  • Op zoek naar een baan voor 32-36 uur per week
  • Iemand met commerciële werkervaring en/of een achtergrond in de sales
  • Een master in netwerken opzetten én onderhouden
  • Sociaal mét goede communicatie skills
  • Een echt ondernemend type met een groot hart voor jongeren en het mbo

  Solliciteer dan direct! Stuur je motivatiebrief en cv naar Martijn Spekman martijn@codenamefuture.nl en/of Marleen Wardenburg marleen@codenamefuture.nl. Voor vragen kun je bellen naar 070 3024770

  Wie zijn wij?

  Jongeren goed voorbereiden op hun actieve rol in de samenleving en op het werk, dát is onze missie. Wij motiveren jongeren en zetten ze in de ‘aan’-stand. Impact maken op jongeren, dát vinden wij als social enterprise ontzettend belangrijk. Hoe wij dat doen? Met onze projecten met toonaangevende maatschappelijke partners, onze actuele lesmethoden voor Loopbaan, Burgerschap, Nederlands en Ondernemend gedrag voor het mbo én ons nieuwe burgerschapsaanbod voor het vo. Ontwikkeld voor jongeren, mét jongeren, onze Young Reporters. Met ons team van 15 man sterk én onze Young Reporters, staan wij dagelijks klaar voor docenten én zetten wij ons in voor de toekomst van jongeren!