De Digitale Bedrijfsschool is hartstikke actief! Ook deze maand meldden zich weer nieuwe bedrijven die elke dag een stapje beter willen presteren. Zo zijn er intakes geweest bij o.a. ICT dienstverlener Dutchwyse en zijn de mannen van de AVRI Geldermalsen gestart met hun eerste micro-learnings. En ze hebben er zin in!

 “Als je plezier hebt in je werk, werk je geen dag!”– Werknemer van Dutchwyse

Tussenevaluaties

Zorgt De digitale bedrijfsschool dan ook echt voor resultaat? Uit onze eerste evaluaties blijkt dat er een betere samenwerking tussen collega’s ontstaat. Doordat de werknemers tijdens de micro-learnings direct opdrachten moeten DOEN tijdens het werk, wordt de onderlinge communicatie namelijk versterkt. Denk bijvoorbeeld aan feedback vragen aan je collega’s of aan de juiste vragen stellen als je een opdracht krijgt.

“Ik kan nu beter uitvragen wat precies van me verwacht wordt. Daardoor kan ik mijn werk efficiënter doen.”- Werknemer van OASA Architecten

Ook blijkt dat werknemers dankzij de micro-learnings veel bewuster aan het werk zijn. Door wekelijks, of zelfs dagelijks, bezig te zijn met belangrijke skills voor je werk, ga je veel bewuster werken. En dat leidt weer, heel fijn, tot beter werken!

“Je weet het wel, maar staat er te weinig bij stil. Door deze microlearnings lukt me dat wel.”- Werknemer van Carrière Uitzendbureau

Wat is de grootste uitdaging van de werknemers? Dat blijkt toch wel het structureel bezig zijn met de learnings. De rol van de aanvoerders (die stimuleren dagelijkse aandacht) en het vrijmaken van tijd (maar 5 minuten per dag met elkaar) zijn daarom het allerbelangrijkst voor het beste resultaat.

“Mijn medewerkers willen niet naar school, maar met deze kleine bouwstenen kunnen ze zich wel blijven ontwikkelen. Een paar minuten per dag stelt niks voor maar met het totaal bereik je heel veel!” – Werkgever van Avri

Kortom: de maand juli was voor ons een informatieve en waardevolle maand!. De komende maand maken we werk van alle feedback en ideeën die naar voren zijn gekomen tijdens de tussenevaluaties!

Meer weten over De Digitale Bedrijfsschool? Neem dan gerust contact met ons op. We praten je graag bij!