Klaar om de laatste periode te rocken? Al druk bezig met de voorbereidingen voor komend schooljaar: boekenlijsten, jaarlijnen, lesmaterialen en ga zo maar door? Dan vind je dit nieuws misschien ook interessant! Deze week lanceren we namelijk weer spiksplinternieuwe modules voor Loopbaan, Burgerschap en binnenkort ook Nederlands in onze online leeromgeving https://codename.online. We dachten, we delen die modules even met je, misschien is dit precies waar je naar op zoek bent voor komend schooljaar!

Nieuwe burgerschapsmodules Burgerschap AAN

#In balans
Een gezonde leefstijl: gezonde voeding, voldoende bewegen, goed slapen en happy in je hoofd. Hoe zorg je dat je in balans blijft? En welke adviezen zijn er om jou te helpen?

#Zo werkt politiek
Wat voor besluiten nemen de gemeenteraad en de landelijke politiek? Hoe gaat stemmen in zijn werk? Welke meningen hebben politieke partijen?

#Persvrijheid en media
Wat doen journalisten een waarom is hun werk belangrijk? Wat betekent persvrijheid en wat heeft dit te maken met democratie?

#Wensen en grenzen
Liefde, relaties en seks: hoe kun je je grenzen bepalen en waarom is het belangrijk om deze grenzen te respecteren?

Nieuwe loopbaanmodules Skills voor je loopbaan

#Jouw cv en motivatiebrief
Wat heb je nodig als je gaat solliciteren naar een nieuwe baan of BPV-plek? In deze module leer je wat een cv en motivatiebrief zijn en hoe je deze kunt maken!

#Werken met vooroordelen
Omgaan met vooroordelen en discriminatie tijdens het sollicitatieproces en op de werkvloer: dáárvoor krijg je handvatten in deze module!

Binnenkort beschikbaar – Nieuwe module voor Nederlands Taal van je leven 1F, 2F én 3F #Gesprek over je loopbaanprofiel.

Meer weten over deze nieuwe modules? Of even een kijkje nemen in online leeromgeving https://codename.online? Neem contact met ons op!