Topmenu

Video's Teacher's Tool

Video’s Teacher’s Tool

Bekijk nu de instructie video’s Teacher’s Tool

Maak jij al gebruik van de Teacher’s Tool voor het verzorgen van jouw lessen? Vind je het soms nog lastig of loop je tegen problemen aan in de Teacher’s Tool? Dan bieden de nieuwe instructievideo’s uitkomst! In drie video’s worden verschillende onderdelen uitgelegd, van het inloggen tot het gebruik van digibordlessen en stellingen in jouw klas. Klik hieronder op de verschillende links.

Dit behandelen we tijdens de video’s:

Video 1: In deze video wordt uitgelegd hoe je kunt inloggen, klassen aan kan maken, waar je de handleiding en extra materialen kan vinden. Klik hier

Video 2: In deze video wordt uitgelegd hoe de interactieve presentaties, of wel de digibordlessen werken. Klik hier

Video 3: In deze video wordt uitgelegd hoe je in de klas gebruik kunt maken van stellingen, quizzen en de online toets. Deze zijn verwerkt in de digibordlessen. Klik hier

Heb je na het volgen van de video’s nog vragen neem dan direct contact op via info@codenamefuture of 070 302 47 70. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 – 17:00 uur.

Wil je meer informatie weten over de methode zelf of de Teacher’s Tool? We komen graag bij jou langs op locatie om een training te verzorgen voor jou en je collega’s.

Heb je nog geen account voor de Teacher’s Tool? Vraag deze dan hier aan.

, , ,