Trainingen en inspiratie voor docenten in het mbo

Ben jij docent in het mbo? Ben jij op zoek naar trainingen? Of ben jij toe aan nieuwe inspiratie voor jouw lessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Om jou, de docent, zo goed mogelijk te ondersteunen hebben wij verschillende trainingen, webinars, tools én meer ontwikkeld! Denk aan opstarttrainingen, gastlessen, webinars met jongeren, kant-en-klare lessen en zelfs onze Codename.Academy.

Meer weten over ons aanbod? Neem contact met ons op!

 

voor jongeren met jongeren - mbo - codename future

Trainingen

Actueel lesmateriaal - trending topics - mbo - burgerschap - loopbaan - nederlands - ondernemend gedrag

Actueel

kant-en-klaar kosteloos lesmateriaal - mbo - codename future

Kant-en-klaar lesmateriaal

gesprek in de klas - mbo - loopbaan en burgerschap - codename future

Gesprek in de klas

Codename.Academy

studenten - mbo - burgerschap bol/bbl - sector groen

Ben jij docenten op het mbo? Toe aan nieuwe inzichten, inspiratie én praktische tools? Gericht op mentale gezondheid en het vergroten van de veerkracht van de student? Dan is de Codename.Academy iets voor jou!

Trainingen

mbo - docent - training - loopbaan - loopbaanbegeleiding - de volgende stap in mijn loopbaan


Onze trainingen zijn speciaal voor docenten die voor het eerst met ons lesmateriaal gaan werken én voor docenten die graag nóg meer uit onze lessen willen halen en op zoek zijn naar de verdieping. 

Webinars

Loopbaan - burgerschap - ondernemend gedrag - nederlands - mbo - webinars

Tijdens onze webinars laten we graag mbo-docenten, (jongeren)coaches én jongeren aan het woord over hun ervaringen, specialismen én tips. Op die manier willen wij jou inspireren en concrete tools voor je lessen geven. 

Kant-en-klare lessen

Digitaal lesmateriaal - mbo - student - digitale methode

Onze kant-en-klare lessen zijn lessen over een actueel thema, ontwikkeld in samenwerking met een van onze maatschappelijke partners. Deze lessen zijn beschikbaar voor alle docenten in het mbo.

Scholenteam - Codename Future

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer informatie over onze methoden of heb je hulp nodig bij je jaarplanning of invulling van Loopbaan, Burgerschap of Nederlands? We helpen je graag verder! Wat dacht je van bijvoorbeeld een Teams-afspraak, een telefoontje of een kopje koffie op locatie?