Loopbaan - burgerschap - ondernemend gedrag - nederlands - mbo - webinars

Codename Future – Webinars

Op zoek naar nieuwe ideeën voor je lessen? Toe aan nieuwe inspiratie? Of gewoon benieuwd naar ervaringen en ideeën van andere docenten uit het mbo? Dan zijn onze webinars iets voor jou! Tijdens onze webinars laten we graag mbo-docenten aan het woord over hun ervaringen, specialismen én tips. Op die manier willen wij jou inspireren en concrete tools voor je lessen geven. Bekijk op deze pagina onze aankomende webinars!

Webinar: Hoe zorg je voor goed één-op-één contact met je studenten?

De coronadip is onder jongeren een actueel thema. In hoeverre heeft het effect op jouw studenten? Vraag jij hoe jouw student zich voelt? Of betrap je jezelf op het maken van aannames? Wanneer jij jouw studenten één-op-één spreekt, is het van groot belang dat je de juiste uitvraag doet. Last van stress? Eenzaam? Of, alles lekker op de rit? De gouden tip van Esther van Breukelen? Check het in de praktijk! Vraag jouw student hoe het zit! Vindt jouw student dat er voldoende één-op-één contact is tussen jullie? Voorkom aannames!

Esther is trainer bij zowel Pure Talent als het Centrum voor Verborgen Verlies. Zij houdt zich bezig met de impact van rouw en ingrijpende gebeurtenissen op de mens. Esthers innerlijke vuur laait op bij gesprekken over (zelf)liefde, persoonlijke doelen, het overwinnen van je angsten en het volgen van je hart.

 

Datum: 26 mei 2021
Tijd: 15.30-16.30

Webinar één-op-één-contact - loopbaan - esther van breukelen