Topmenu

Webinars

Codename Future – Webinars

Happy half year! Het eerste half jaar zit er alweer op. Time flies! Wat zijn jouw goede voornemens voor de rest van het schooljaar? Minder voorbereidingstijd of meer actualiteiten in de les bijvoorbeeld? Kijk, dan zijn onze kant-en-klare lesmethoden wat voor jou! Nieuwsgierig? In januari organiseren wij hier speciaal verschillende productwebinars voor! Tijdens deze webinars vertellen wij jou alle ins en outs van onze (digitale) lesmethoden. Zien we jou daar?

Webinar: Dit is De maatschappij dat ben JIJ

Maak kennis met De maatschappij dat ben JIJ: onze burgerschapsmethode voor het mbo. Eentje die actueel is, die inspeelt op de belevingswereld van jongeren én die jongeren in de ‘aan’-stand zet. Tijdens dit webinar vertellen we jou alle ins en outs van onze burgerschapsmethode: van kritische denkvaardigheden en wereldburgerschap tot portfolio-opdrachten en het gesprek in de klas.

burgerschap mbo

Datum: 26 januari 2021
Tijd: 09.00-09.30

Webinar: Dit is Werken aan je Toekomst

Maak kennis met Werken aan je Toekomst: dé modulaire LOB-methode voor een succesvolle loopbaanoriëntatie in het eerste of tweede leerjaar van het mbo. Jongeren gaan aan de slag met interactieve werkvormen en krijgen praktische handvatten. Zij ontwikkelen belangrijke studievaardigheden, zoals plannen, solliciteren en eigenaarschap én leggen hun eigen groei vast. Gaandeweg komen ze erachter wat hun talenten, mogelijkheden, drijfveren en passies zijn en hoe ze deze tijdens hun opleiding en verdere loopbaan in kunnen zetten.

loopbaan mbo

Datum: 27 januari 2021
Tijd: 16.00-16.30

Webinar: Dit is Ondernemend gedrag in je loopbaan

Wat houdt het in om verantwoordelijk te zijn? Hoe zorg ik dat ik een flexibele houding heb? Wat verwachten werkgevers van mij? Maak kennis met onze methode Ondernemend gedrag in je loopbaan. Deze helpt jongeren bij het ontwikkelen van 21ste-eeuwse vaardigheden die belangrijk zijn in hun loopbaan. Zij krijgen uitleg over deze vaardigheden, en brengen deze daarna in praktijk door middel van bijpassende challenges.

loopbaan mbo

Datum: 28 januari 2021
Tijd: 09.00-09.30