Topmenu

Webinars

Codename Future – Webinars

Hoe verlopen jouw lessen (op afstand) nu? Misschien ben je alweer druk bezig met het organiseren van online lessen. De afgelopen maanden was onderwijs op afstand de uitdaging. Het klassenklimaat veranderde en studenten kwamen moeilijk in de aan-stand. Daarom vinden we het tijd voor inspiratiesessies! Sessies vol met tips voor onderwijs op afstand. Want loopbaanlessen op afstand: hoe doe je dat? Een les Burgerschap van achter je pc: hoe doe je dat?

In november organiseren wij hier twee webinars over. Wij hebben docent Irma Lotens van ROC Koning Willem 1 (Loopbaan) en docent Shauna Plompen van ROC van Flevoland (Omgangskunde) uitgenodigd om hun tips voor een succesvolle les op afstand te delen.

Help! Online Burgerschap… En nu?

Door de coronacrisis is het onderwijs veranderd: lessen vinden online plaats in plaats van klassikaal. Een hele uitdaging! Burgerschap van achter je pc: hoe doe je dat? Hoe zorg je voor een open en veilig klassenklimaat tijdens jouw burgerschapsles? Hoe zorg je ervoor dat je studenten tóch in de aan-stand gaan en durven zeggen wat zij denken? In samenwerking met het Albeda College laat Shauna Plompen, docent Omgangskunde bij ROC van Flevoland en eigenaar van Blijven Leren, zien hoe zij dit aanpakt!

Datum: 26 november 2020

Tijd: 15.30-16.30

Help! Online Loopbaan… En nu?

Door de coronacrisis is het onderwijs veranderd: lessen vinden online plaats in plaats van klassikaal. Een hele uitdaging! Online Loopbaan: hoe doe je dat? En met oog op de loopbaangesprekken: hoe kun je dat nu het best aanpakken? En, wat komt er kijken bij een online loopbaangesprek?  Irma Lotens, docent Loopbaan bij ROC Koning Willem 1 en eigenaar van AanZtot, neemt je hierin mee!

Datum: 3 december 2020

Tijd: 15.30-16.30