Vrijheid - democratie - student - mbo

Inspiratie voor docenten in het mbo – Codename.Academy

Afgelopen zomer hebben wij een peiling gedaan onder docenten: wat voor thema’s spelen er onder jouw studenten? En hoe kunnen we jouw als docent, met betrekking tot ons lesmateriaal, nóg beter ondersteunen?
We willen de beleving van ons lesmateriaal vergroten en verdieping bieden waar nodig.  

We willen jullie bedanken voor al jullie waardevolle input, want hierdoor zijn wij tot een fantastisch aanbod gekomen. Onze eigen Codename.Academy: hét platform voor nieuwe inzichten, inspiratie én praktische tools. Gericht op mentale gezondheid en het vergroten van de veerkracht van de student.

 

In de Codename.Academy is beschikbaar:

 • #OpenOver :
  webinarreeks waarin onze jongerencoach Esther van Breukelen in gesprek gaat met de Young Reporters, ons jongerenteam.
 • #Let’sTalk:
  korte video’s bestaande uit snelle sketches waarin de Young Reporters vertellen over hun ideeën en ervaringen. Dé perfecte manier om het gesprek in de klas te starten.
 • #OpenUp – op aanvraag:
  live klassengesprek waarin jongerencoach Esther van Breukelen met jouw studenten in gesprek gaat over een thema dat bij jullie speelt.
 • #DeToolkit – op aanvraag:
  Interactieve, praktische trainingen voor docenten om nieuwe kennis op te doen rondom thema’s als rouw, veerkracht, stress, sociale druk en zelfvertrouwen.

Interesse in de Codename.Academy? Meld je aan via het formulier en laat ons weten in welk(e) onderde(e)l(en) jij interesse hebt!