Impact first - mbo - codename future

Onze lesmethoden zetten aan tot kritsch denken, reflecteren en discussiëren en zijn gebaseerd op peer education. Jongeren leren voornamelijk van elkaar.

service - mbo - codename future

Wij denken altijd met je mee! Ons team staat altijd klaar om docenten te helpen, te trainen, te inspireren en te enthousiasmeren! Het is zo geregeld!

Actueel lesmateriaal - trending topics - mbo - burgerschap - loopbaan - nederlands - ondernemend gedrag

Onze lesmethoden zijn altijd gekoppeld aan actuele thema’s en altijd vanuit de beroepscontext en de belevingswereld van jongeren.

voor jongeren met jongeren - mbo - codename future

Wij ontwikkelen onze lesmethoden en lessen altijd in samenspraak met docenten én ons jongerenteam, de Young Reporters. Hierdoor matchen de lessen en opdrachten bij de belevingswereld van jongeren.

Codename Future is een social enterprise
het is onze missie om jongeren voor te bereiden op hun actieve rol in de samenleving. Wij geloven in de kracht van jongeren en willen hen helpen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Zij zijn immers de toekomst!

Welke rol gaan zij spelen in de maatschappij? Hoe bereiden zij zich voor op de arbeidsmarkt? Wat zijn hun verwachtingen en hoe denken zij deze waar te kunnen maken? Wij geloven dat de antwoorden op deze vragen gevonden worden door in de lessen Loopbaan en Burgerschap actief met elkaar in discussie te gaan en buiten de klas praktische ervaring op te doen.

Ons team

Martijn

Martijn

Algemeen directeur

Tamara

Tamara

Creatief Directeur

Dorine

Dorine

Relatiemanager

Kelly

Kelly

Office manager

Lily

Lily

Marketing & Communicatie

Esther

Esther

Relatiemanager

Ranjeev

Ranjeev

Relatiemanager

Marleen

Marleen

Relatiemanager

Govert

Govert

Relatiemanager VO/MBO

Sylvia

Sylvia

Uitgeefmanager

Nicky

Nicky

Auteur

Mike

Mike

Auteur

Laura

Laura

Uitgeefmanager

Hoe het begon

Stichting Codename Future is in 1995 opgericht door Ernest van Hezik en Aart Hageman. Deze stichting werd opgericht in het kader van het Natuur Milieu Educatie (NME)-programma. De NME wilde jongeren activeren. En dan vooral met oog op vraagstukken over natuur en milieu, sociaal gedrag en toekomstige duurzame ontwikkelingen. Jongeren gingen als ‘spion’ of ‘detective’ op onderzoek om feiten boven water te krijgen en om zelf met oplossingen te komen. Aan de jongeren zelf is gevraagd welke naam het beste bij dit project zou kunnen passen. Zij kwamen met Codename Future. ‘Codename’ wordt gebruikt in de wereld van spionnen. ‘Future’ hoort bij de jongeren zelf. Zij zijn de toekomst. En zij kunnen deze zelf positief beïnvloeden.

Vacatures

Wil jij ook onderdeel uitmaken van een jong en innovatief team? Bekijk dan snel de vacatures!

The Flower Family - digitale bedrijfsschool - teams