Topmenu

Plusmodules

PlusModules

Codename Future heeft verdiepend lesmateriaal voor het mbo en voor het voortgezet onderwijs.

Samen staan we sterker, dat is waar wij in geloven! Daarom bundelen wij graag de krachten met partners die ook impact willen creëren in het leven van jongeren. Wij geloven dat iedereen zijn unieke talenten heeft. Het combineren van onze expertise met specialistische kennis van bedrijven over een onderwerp resulteert in lesmethoden die aansluiten bij de jongeren.

Alle thema’s op een rij

PlusModules zijn verdiepend lesmateriaal voor het mbo. De verschillende modules bestaan uit 2 á 3 lessen van ongeveer 60 minuten. Ze passen perfect bij De maatschappij dat ben JIJ, maar zijn ook los in te zetten. Kant en klare lessen dus die actuele thema’s aanpakken op een doordachte en interactieve manier. 

Tip: bestel onze Plusmodules en ervaar meteen het gebruiksgemak en de uitdagende lesvormen die kenmerkend zijn voor onze werkwijze! Aanvragen PlusModules

PlusModule Snel Verdiend leert jongeren omgaan met geld en stimuleert hen om een financieel plan te maken.
De PlusModule Online Schulden leert jongeren omgaan met geld en maakt hen bewust van hun online uitgaven en financiën.
Met de PlusModule Schuldbewust leren jongeren de valkuilen en gevaren van schulden en hoe je van schulden af komt.
Dit programma stimuleert mbo-studenten om goed te kijken en kritisch na te denken aan de hand van kunst.
In deze PlusModule staat gelijkheid centraal en worden helden met idealen behandeld. Hoe staat het ervoor met jouw idealen?
Met deze PlusModule stimuleren we jongeren om na te denken en met elkaar in gesprek te gaan over de situatie van vluchtelingen.
Met de PlusModule Uit de brand! leren studenten de gevaren van brand en wat brandveiligheid inhoudt in het dagelijks leven.
lesmateriaal nepnieuws
Met de PlusModule Echt Nep gaan studenten aan de slag met het herkennen en uitzoeken van nepnieuws.