Webinar één-op-één-contact - loopbaan - esther van breukelen

Codename.Academy – inspiratie voor docenten

Afgelopen zomer hebben wij een peiling gedaan onder docenten: welke thema’s spelen er onder jouw studenten? En hoe kunnen we jou als docent nóg beter ondersteunen? We willen de beleving van ons lesmateriaal vergroten en verdieping bieden waar nodig. We willen jullie bedanken voor al jullie waardevolle input, want hierdoor zijn wij tot een fantastisch aanbod gekomen. Onze eigen Codename.Academy: hét platform voor nieuwe inzichten, inspiratie voor de lespraktijk én praktische tools. Gericht op mentale gezondheid en het vergroten van de veerkracht van de student. 

#OpenOver

actueel lesmateriaal - mbo - loopbaan en burgerschap - codename future

#Let’sTalk

voorbereid op de toekomst - loopbaan en burgerschap - mbo - codename future

#OpenUp

kant-en-klaar lesmateriaal - mbo - burgerschap en loopbaan - codename future

#DeToolkit

#OpenOver

In onze webinarreeks #OpenOver gaat onze jongerencoach Esther van Breukelen in gesprek met de Young Reporters, onze eigen mbo stagiaires. Iedere keer staat er één specifiek thema centraal, waarbij de Young Reporters open vertellen over hun eigen ervaringen, hun gedachtes en hun tips en verwachtingen voor docenten. Denk aan thema’s als FOMO, inflatie, Veerkracht en angst.

Na een #OpenOver weet jij precies hoe de jongeren denken, waar ze tegenaan lopen én wat hun behoefte is met betrekking tot jou als docent. #OpenOver is voor iedereen beschikbaar en is altijd terug te kijken als je er niet live bij kunt zijn.

#Let’sTalk

Dé perfecte manier om het gesprek in je klas te starten. #Let’sTalk is een kort filmpje bestaande uit snelle sketches waarin de Young Reporters, onze eigen mbo-stagiaires, vertellen over hun ideeën en ervaringen. Door visies en ervaringen van andere studenten te horen, kun jij jouw eigen studenten laten inspireren en het gesprek op gang brengen op een makkelijke en toegankelijke manier. Start je les met #Let’sTalk om jouw studenten in de AAN-stand te krijgen en voor een kijkje in de koppies van andere jongeren. #Let’sTalk biedt ruimte aan thema’s rondom de mentale gezondheid en veerkracht van jongeren. In het filmpje deelt onze jongerencoach Esther van Breukelen dan ook haar kennis en praktische tips over het desbetreffende thema. #Let’sTalk is voor iedereen beschikbaar.

#OpenUp

Wanneer: op aanvraag
Zoek je naar meer verdieping in jouw klas rondom thema’s als rouw, veerkracht, stress, sociale druk en/of zelfvertrouwen? Bij #OpenUp gaat onze jongerencoach Esther van Breukelen live met jouw klas in gesprek over een thema dat bij jullie speelt. In dit klassengesprek neemt Esther de studenten mee door praktische oefeningen en interactieve vraagstellingen. Esther zet een veilige setting neer, waarin de studenten open kunnen zijn over hoe hun eigen gedachten, ervaringen en behoeften.

Op deze manier leren de studenten meer over het desbetreffende thema, worden zij door elkaar geïnspireerd en krijgen zij praktische tools mee voor zichzelf. Interesse? Meld je dan nu aan, zodat Esther contact met je op kan nemen.

Webinar één-op-één-contact - loopbaan - esther van breukelen

#DeToolkit

Wanneer: op aanvraag
Heb je behoefte aan het leren van praktische tools rondom thema’s als rouw, veerkracht, stress, sociale druk, zelfvertrouwen, etc? Bij #DeToolkit biedt onze jongerencoach Esther van Breukelen jullie als docententeam nieuwe tools en ideeën over het desbetreffende thema. In deze interactieve en praktische training raak je geïnspireerd en doe je nieuwe kennis op over hetgeen je graag zou willen leren. Interesse? Meld je dan nu aan, zodat Esther contact met je op kan nemen.

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer informatie over onze methoden of heb je hulp nodig bij je jaarplanning of invulling van Loopbaan of Burgerschap? We komen graag bij je langs.

Scholenteam - Codename Future