Social enterprise

Codename Future is een social enterprise. Het is onze missie om jongeren voor te bereiden op hun actieve rol in de samenleving en op het werk. Impact maken op jongeren, dat vinden wij belangrijk. Wij geloven in de kracht van jongeren en willen hen helpen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Zij zijn immers de toekomst!

Welke rol gaan zij spelen in de maatschappij? Hoe bereiden zij zich voor op de arbeidsmarkt? Wat zijn hun verwachtingen en hoe denken zij deze waar te kunnen maken? Wij geloven dat de antwoorden op deze vragen gevonden worden door in de lessen Loopbaan en Burgerschap actief met elkaar in discussie te gaan en buiten de klas praktische ervaring op te doen.

Impact first - mbo - codename future

Impact first

Actueel lesmateriaal - trending topics - mbo - burgerschap - loopbaan - nederlands - ondernemend gedrag

Zelfverzekerd & Actieve rol in de samenleving

onze partners - maatschappelijk - social enterprise - codename future

Samenwerkingen met toonaangevende partners

kant-en-klaar kosteloos lesmateriaal - mbo - codename future

Kosteloos lesmateriaal

Partners

Wij bundelen graag de krachten met partners die óók impact willen creëren in het leven van jongeren. Van lessen over geldzaken, vluchtelingen en rechten en plichten op het werk, tot lessen over de verkiezingen, brandveiligheid en 4/5 mei: samen met verschillende partners, zoals de NVB, FNV én Vluchtelingenwerk Nederland, zorgen wij voor uniek lesmateriaal dat impact maakt. Lesmateriaal dat jongeren goed voorbereidt op een zelfverzekerde en actieve rol in de samenleving en op het werk.

partners Codename Future

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer informatie over onze methoden of heb je hulp nodig bij je jaarplanning of invulling van Loopbaan of Burgerschap? We komen graag bij je langs.