Loopbaan - burgerschap - ondernemend gedrag - nederlands - mbo - webinars

Bestellen voor docenten

Wil jij kennismaken met ons lesmateriaal? Of weet jij al zeker dat jij gaat werken met ons lesmateriaal? Dan zit je hier goed! Of je nu op zoek bent naar een demo of inkijkmateriaal, of dat je nu jouw inloggegevens voor de digitale omgeving of een opstarttraining wil inplannen: op deze pagina vind je het allemaal!

Ga je werken met onze methoden? Vraag dan tijdig jouw benodigde spullen aan!

Opstarttraining Learnbeat - digitaal lesmateriaal - mbo - Codename Future

Opstarttraining


Succesvol van start met jouw studenten? Tijdens onze opstarttraining leer jij alle ins en outs van onze blended methode(n). Een training op locatie of via Teams: weet jij het al?

Opstarttraining Learnbeat


Succesvol van start met jouw studenten? Tijdens onze opstarttraining leer jij alle ins en outs van onze digitale methode(n) en werken in Learnbeat. Een training op locatie of via Teams: weet jij het al?

Account Teacher’s Tool

 

Ga jij aan de slag met onze blended methode(n)? Dan is het handig om een account voor de Teacher’s Tool te hebben. De Teacher’s Tool is onze online docentenomgeving. Hierin staan alle kant-en-klare presentaties,  handleidingen en extra materialen. 

 

blended learning - mbo - student - ondernemend gedrag in je loopbaan - codename future

Docentenexemplaar

Ga jij aan de slag met onze blended methode(n)? Dan is het handig om een docentenexemplaar in huis te hebben. Een docentenexemplaar bestaat uit het methodeboek waar jouw studenten mee werken én een account voor onze online docentenomgeving, de Teacher’s Tool. Hierin staan de kant-en-klare presentaties en handleidingen. Let op: je ontvangt één kosteloos pakket per team!

Learnbeat-account


Ga jij aan de slag met onze digitale methode(n)? Dan heb je jouw eigen Learnbeat-account nodig. Hierin staan de kant-en-klare presentaties en handleidingen én kun je de voortgang van je studenten zien. Vraag nu kosteloos jouw account aan.

mbo - docent - loopbaan - loopbaanbegeleiding - de volgende stap in mijn loopbaan

Heb je interesse? Neem dan eens een kijkje in ons lesmateriaal!

Inkijkmateriaal

Ben jij benieuwd naar ons lesmateriaal? En wil je graag een kijkje nemen? Vraag dan kosteloos inkijkmateriaal aan. Dan kun je op je gemak bekijken of ons lesmateriaal iets voor jou is.

ondernemend gedrag in je loopbaan - student - mbo -digitaal lesmateriaal
ondernemend gedrag in je loopbaan - student - mbo -digitaal lesmateriaal

Demoaccount Learnbeat

Op zoek naar digitaal lesmateriaal? En benieuwd naar onze digitale methoden? Vraag dan kosteloos een demoaccount aan. Dan kun je rondkijken in onze digitale omgeving en ervaren hoe het is om met een van onze digitale methoden te werken.

Demo Nederlands

Op zoek naar een digitale, modulaire methode Nederlands? Eentje die jongeren laat ervaren waarom Nederlands belangrijk is voor hun persoonlijke ontwikkeling, in hun beroep en het dagelijks leven? Dan is onze thematische methode Taal van je leven iets voor jou. Benieuwd? Vraag nu kosteloos een demo aan en neem een kijkje in onze digitale omgeving.

ondernemend gedrag in je loopbaan - student - mbo -digitaal lesmateriaal