Welkom in schooljaar 2023-2024! Een flitsend nieuw schooljaar waarin we ons weer voor die volle 100% in gaan zetten voor onze jongeren. Samen. Hoe? Met ons lesmateriaal natuurlijk! Weet je nog hoe alles werkt? Speciaal voor jou hebben we een “opstart-stappenplan” opgesteld. Handig zo na die zomervakantie. Doorloop dit stappenplan, en je bent helemaal ready!

Stap 1: Regel jouw docentenexemplaar of docentenaccount

Ga je aan de slag met een van onze methoden, dan heb je uiteraard een docentenexemplaar of docentenaccount van de online leeromgeving nodig. Heb je dat nog niet geregeld? Geen zorgen, het kan nog steeds! Check de linkjes hieronder:

Stap 2: Meld je aan voor onze opstarttraining en ontvang allerlei tips en tricks om succesvol van start te gaan met ons lesmateriaal!

Wil jij graag alle ins en outs van onze methode(n) weten? Of heb je behoefte aan handvatten om jouw lessen goed voorbereid te kunnen geven? Dan is onze opstarttraining iets voor jou. Op locatie of via Teams: wij zorgen ervoor dat je vertrouwd raakt met de methode en de online docentenomgeving. Daarna kun je knallend van start!

Meld je kosteloos aan voor een training 

Stap 3: Ontdek alle ins en outs van onze methode(n) tijdens onze opstartwebinars en ga knallend van start!

In de eerste weken van het nieuwe schooljaar organiseren we verschillende “opstartwebinars”. Tijdens deze webinars vertellen wij jou alles wat jij over een methode moet weten om knallend van start te gaan! En jij, jij kunt al je prangende vragen stellen!

Aangemeld? Wij nemen contact met je op, dan ontvang jij meteen de Teams-link. Via die link kun je deelnemen aan het webinar.

Ga naar direct naar de aanmeldpagina!

Stap 4: Help jouw studenten bij de aanschaf van hun leermiddelen!

Wil jij dat jouw studenten er straks óók helemaal klaar voor zijn? Help ze dan bij de aanschaf van hun leermiddelen! Bijvoorbeeld met onze Pin Pop-Up Prijsservice. Onze Pin Pop-Up Prijsservice is onze kleine Pop-Up Store die we opbouwen bij jou op school. Wij komen zo naar jouw studenten toe, mét methodeboeken of licenties. Schaffen jouw studenten direct aan in onze Pop-Up Store aan? Dan besparen zij tussen de 6 tot 10 euro per boek of licentie.

Vertel me meer over de Pin Pop-Up Prijsservice

Stap 5: Volg Codename Future op LinkedIn en blijf op de hoogte van onze nieuwste nieuwtjes!

Wist je dat wij een eigen LinkedIn-pagina hebben? Volg je ons op LinkedIn? Dan ontvang je wekelijks de nieuwste nieuwtjes over Codename Future en ons lesmateriaal, inspiratie vanuit onze jongeren, tips & tools voor jouw lessen én meer. Zo blijf je lekker up-to-date.

Volg Codename Future op LinkedIn