Jongeren leren omgaan met geld: hoe doe je dat op een manier die jongeren juist interessant vinden? Nou… Een enthousiaste gastdocent, een expert uit het werkveld, dát blijft wel hangen.

“Ik vind gastlessen wel leuk. Het is nice om iemand voor de klas te hebben die echt uit die wereld komt. Iemand die er vaak mee te maken heeft.”– Dylano, student International Business Studies, Curio

Maar hoe regel je dat dan? Goed nieuws! Samen met onze partners de Nederlandse Vereniging van Banken, Pensioenfederatie en het Verbond van Verzekeraars organiseren wij verschillende gastlessen die perfect passen bij de lessen financiële educatie:
– Kosteloos
– Expert in jouw les
– Interactief
– Thema’s bankzaken, omgaan met geld, pensioen, verzekeren

Dus, wil jij jouw studenten verrassen en je les financiële educatie een boost geven? En lijkt het je gaaf om een keer een gastdocent uit het werkveld in je les te hebben? Meld je dan nu aan!

 

Aangemeld? Dan kom je terecht bij een van onze partners. Zij pakken de aanvraag rondom de gastles verder met je op. Iets onduidelijk, een vraag of opmerking? Schroom niet om het ons te laten weten. We helpen je graag! Veel lesplezier.