Hallo vo-docent! Klaar voor dit nieuwe schooljaar? We hopen dat je een geweldige zomer hebt gehad. Tijd om weer even bij je op de radar te komen met een leuke update rondom ons nieuwe burgerschapsaanbod voor het voortgezet onderwijs: SKILL your future!

Terwijl jij aan het genieten was van de zon, zijn wij namelijk druk bezig geweest met het finetunen van onze modules én online leeromgeving. We zijn super enthousiast om je te laten weten dat SKILL your future nu officieel live is en dat de eerste scholen succesvol zijn gestart!  

SKILL your future staat helemaal voor je klaar!

We hebben naar aanleiding van de ervaringen van onze pilotscholen updates en verbeteringen doorgevoerd, waardoor de lessen nog interactiever zijn, nog meer matchen met de belevingswereld van jouw leerlingen én nog gebruiksvriendelijker zijn. Denk aan:

  • Ruim 30 verschillende thema’s mét keuze uit verschillende modules op verschillende niveaus!
  • Een nieuw een vereenvoudigd registratieproces voor leerlingen.
  • Een nieuw scoringssysteem: leerlingen scoren op badges, waarmee zij werken aan hun burgerschapsportfolio én kunnen aantonen dat zij voldoen aan de burgerschapseisen.

SKILL your future: ontdek het nu zelf!

Ben jij benieuwd naar onze modules over maatschappelijke thema’s? Dan nodigen we je nu graag uit om zelf te ontdekken hoe je met SKILL your future meer betekenis aan je (burgerschaps)lessen kunt geven. Klik op de button hieronder om een nieuwe demo aan te vragen.

    BONUS Denk je nou, ‘Hé wat gaaf, ik wil eigenlijk dit schooljaar nog met mijn leerlingen gaan werken met de modules van SKILL your future’. Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 070 302 47 77. Dan gaan we dat regelen!