23 juni was het zo ver: het enige echte jubileum van Codename Future. We vierden dat Codename Future dit jaar 25+2 jaar is geworden! En dat deden we niet alleen… Samen met alle Codenamers, Young Reporters, docenten, partners én familie en vrienden maakten we er een mooie dag van!

Het was een dag waarbij missie, visie, lesmaterialen en jongeren, werden gecombineerd met inspiratie, eten, drinken én gezelligheid. Het programma? Dat zag er ongeveer zo uit:

 • Vanaf 16.00: ontvangst in het prachtige Carlton Ambassador Hotel.
  Vanaf 16 uur werden de gasten ontvangen met een verkoelend welkomstdrankje. In de lobby van het Carlton Ambassador Hotel konden zij daar gezellig met elkaar kennismaken.
 • Tussen 16.00 en 19.30: special tour door het Codename-pand.
  Nadat zij hun welkomstdrankje hadden genuttigd, konden de gasten met een Codenamer mee naar ons pand. Daar vond onze Codename Experience plaats: een ontdekkingstocht door de geschiedenis, het heden én de toekomst van Codename Future. Check hier de highlights van de Codename Experience.
 • 19.00: walking dinner.
  Na de Codename Experience gingen de gasten weer terug naar het hotel. Daar stonden allerlei lekkere hapjes op hen te wachten. Tijdens het eten konden de gasten socializen met alle bekende én onbekende gasten.
 • 20.00: lezing Richard van Hooijdonk, de meest inspirerende futurist én trendwatcher.
  Om 20 uur stond futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk klaar in het Carlton Ambassador Hotel. Daar vertelde hij van alles over onderwijs, jongeren én de toekomst.
 • 21.00: party time.
  Na de inspirerende lezing van Richard van Hooijdonk was het tijd voor een disco! De gasten showden hun beste dansmoves en luisterden naar de lekkerste deuntjes.

Wat was dít een fantastische dag. Een dag voor in de boeken. Op naar de volgende 25 jaar!