Ben jij docent binnen het voortgezet onderwijs? En ben jij op zoek naar inspiratie voor de Week van het geld? Inspiratie waarmee jij jouw lessen financiële educatie kunt boosten? Dan is het kant-en-klare lespakket Ik & Geld iets voor jou!

 

Aan de slag met Ik & Geld: kosteloze lessen over financiële educatie

Wat weten jouw leerlingen over bankzaken? Hoe gaan zij om met hun geld? En een bijbaantje, zijn zij daar mee bezig? Dát en meer bespreek je tijdens de lessen van Ik & Geld, ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).

Ik & Geld bestaat uit vijf los inzetbare modules en behandelt actuele thema’s over geldzaken:

  • Mijn bank
  • Mijn mobieltje
  • Mijn uitgaven
  • Mijn inkomsten
  • Mijn leefstijl

Iets voor jou? Vraag Ik & Geld nu kosteloos aan én ga direct met de lessen aan de slag!

Nóg meer inspiratie voor de Week van het geld? Neem dan eens een kijkje bij SKILL your future, ons nieuwe burgerschapsaanbod. Een actueel aanbod dat matcht met de belevingswereld van jouw leerlingen én met verschillende modules over financiële onderwerpen!