Teacher’s Tool

Voor ons kant-en-klare lesmateriaal ga je naar onze online docentenomgeving: de Teacher’s Tool! Dankzij onze digibordlessen, extra materialen en docentenhandleiding wordt het jou gemakkelijk gemaakt om les te geven. Onze digibordlessen helpen jou om interactie in de klas op te wekken. Vanaf nu heb je altijd gevarieerde lessen!

Digibordlessen

Per methode staan per hoofdstuk alle digibordlessen klaar. Een soort online powerpointshow met daarin filmpjes, extra informatie, opdrachten, stellingen en quizzen.

Stellingen

Altijd al willen weten hoe studenten over bepaalde onderwerpen denken? Dat kan, door middel van stellingen. Via hun smartphone geven studenten aan of zij ‘eens’ of ‘oneens’ zijn. Het eindresultaat levert gegarandeerd mooie gesprekken op!

Quiz

Wil jij een discussie starten in de les? Dan kun je een quiz doen! Iedere student vult zijn/haar eigen antwoorden in op een smartphone. Wie snel is, ontvangt extra punten!

Impactmeting

Wil jij weten hoe jouw studenten zich ontwikkelen? De impactmeting meet de vaardigheden en groei van de studenten. Studenten vullen vragen in aan het begin van het hoofdstuk en doen dit opnieuw na afloop van elk hoofdstuk of aan het eind van de methode.

Extra materialen

Hierin staan per methode verschillende materialen, zoals werkbladen, portfolio-opdrachten, reflecties, maar ook toesten en antwoorden.

Docentenhandleiding

Jouw gids bij het voorbereiden van het schooljaar! In de docentenhandleiding vind je de werkwijze van de methode en uitleg over de Teacher’s Tool. In het document lesdoorloop staan alle digibordlessen uitgeschreven met lesdoelen, antwoorden en tips & tricks.