Topmenu

Teacher’s Tool

Teacher’s Tool

De online docentenomgeving die hoort bij de methoden van Codename Future. De Teacher’s Tool is een tool die gemakkelijk in gebruik is en die jou helpt om de lessen voor te bereiden. De digibordlessen maken het jou gemakkelijk om de lessen te geven met verschillende interactieve mogelijkheden zoals stellingen en quizzen, om het gesprek in de klas aan te gaan.

Teacher's Tool

Digibordlessen

Per methode staan per hoofdstuk alle digibordlessen klaar. Een soort online powerpoint show met daarin filmpjes, extra informatie, opdrachten en stellingen en quizzen.

Stellingen

Altijd al willen weten hoe studenten over bepaalde onderwerpen denken? Dat kan, door middel van stellingen. Studenten maken een keuze op hun smartphone. Het eindresultaat levert gegarandeerd mooie gesprekken op!

Quiz

Een quiz is een goede manier om een discussie te starten in de klas. Want iedereen heeft een andere mening over een bepaald onderwerp. Iedere student vult de vragen in op zijn / haar smartphone, wie snel is ontvangt extra punten!

Impactmeting

Studenten vullen vragen in (0-meting) aan het begin van het hoofdstuk en na elk hoofdstuk of aan het eind van de methode, doen de studenten de meting opnieuw. Dit geeft een goed overzicht van de vaardigheden en groei per student.

Extra materialen

Hierin staan per methode verschillende materialen, zoals werkbladen, portfolio-opdrachten, reflecties, maar ook toesten en antwoorden.

Docentenhandleiding

Jouw gids voor het voorbereiden van het schooljaar! In de docentenhandleiding vind je de werkwijze van de methode en uitleg over de Teacher’s Tool. In het document lesdoorloop staan alle digibordlessen uitgeschreven met lesdoelen, antwoorden en tips en tricks.