Topmenu

Teacher’s Tool

Teacher’s Tool

De Teacher’s Tool is de online docentenomgeving die hoort bij de methoden van Codename Future. De Teacher’s Tool is gemakkelijk in gebruik en helpt jou om je lessen voor te bereiden. De digibordlessen lessen maken het jou gemakkelijk om les te geven. Van stellingen tot quizzen: onze digibordlessen helpen jou om interactie in de klas op te wekken.

Teacher's Tool

Digibordlessen

Per methode staan per hoofdstuk alle digibordlessen klaar. Een soort online powerpointshow met daarin filmpjes, extra informatie, opdrachten, stellingen en quizzen.

Stellingen

Altijd al willen weten hoe studenten over bepaalde onderwerpen denken? Dat kan, door middel van stellingen. Via hun smartphone geven studenten aan of zij ‘eens’ of ‘oneens’ zijn. Het eindresultaat levert gegarandeerd mooie gesprekken op!

Quiz

Wil jij een discussie starten in de les? Dan kun je een quiz doen! Iedere student vult zijn/haar eigen antwoorden in op zijn/haar smartphone. Wie snel is, ontvangt extra punten!

Impactmeting

Studenten vullen vragen in (0-meting) aan het begin van het hoofdstuk en na elk hoofdstuk of aan het eind van de methode, doen de studenten de meting opnieuw. Dit geeft een goed overzicht van de vaardigheden en groei per student.

Extra materialen

Hierin staan per methode verschillende materialen, zoals werkbladen, portfolio-opdrachten, reflecties, maar ook toesten en antwoorden.

Docentenhandleiding

Jouw gids voor het voorbereiden van het schooljaar! In de docentenhandleiding vind je de werkwijze van de methode en uitleg over de Teacher’s Tool. In het document lesdoorloop staan alle digibordlessen uitgeschreven met lesdoelen, antwoorden en tips en tricks.