Wil jij samen met ons impact maken?

Jongeren goed voorbereiden op hun actieve rol in de samenleving en op het werk, dát is onze missie. Wij motiveren jongeren en zetten ze in de ‘aan’-stand. Impact maken op jongeren, dát vinden wij als social enterprise ontzettend belangrijk. Hoe wij dat doen? Met onze projecten met toonaangevende maatschappelijke partners, onze actuele lesmethoden voor Loopbaan, Burgerschap, Nederlands en Ondernemend gedrag voor het mbo én ons nieuwe burgerschapsaanbod voor het vo. Ontwikkeld voor jongeren, mét jongeren, onze Young Reporters. Met ons team van 15 man sterk én onze Young Reporters, staan wij dagelijks klaar voor docenten én zetten wij ons in voor de toekomst van jongeren!

Wil jij samen met ons impact maken? Dan is deze vacature iets voor jou!

 

Vacature Educatief Content Writer

Heb jij een vlotte pen en een creatief brein? Heb jij een passie voor jongeren, schrijven en het mbo? En kun jij niet wachten om aan een uitdagende baan in de uitgeverijwereld te beginnen? Dan is onze functie als ‘Educatief Content Writer’ in ons redactieteam écht wat voor jou!

Wat ga je doen?

Ons redactieteam is dagelijks bezig om de meest actuele, impactvolle, eigentijdse én betekenisvolle content voor lesmateriaal te ontwikkelen, samen met studenten én docenten. Omdat wij groeien, willen wij ons redactieteam uitbreiden met een spiksplinternieuwe Educatief Content Writer. Misschien ben jij dat wel! Van sparren met docenten én studenten en nieuwe lesideeën bedenken tot aan gloednieuwe lesmodules schrijven en schakelen met externe auteurs: geen dag is hetzelfde!

 • Schrijven, redigeren, schakelen. Denk je aan onze redactie, dan denk je aan toffe, gloednieuwe lessen en opdrachten schrijven! Dat is dan ook precies waar jij je mee bezig gaat houden. En dat niet alleen, ons netwerk van externe auteurs schrijft met jou mee. Dagelijks schakel je met hen. En hun input voor lessen, die feedback en redigeer jij dan weer.

 • Concepten en ideeën bedenken. Een nieuw actueel thema voor een module? Out-of-the-box challenges en opdrachten? Of een heel nieuw concept voor Burgerschap? Dagelijks houd je je bezig met vraagstukken waar je je hersens over mag kraken én waarvoor je zelf met creatieve antwoorden komt. En de nieuwste AI-tools, die kennen geen geheimen voor jou.

 • Schoolbezoeken. Ben jij een bezig bijtje en houd je er niet van om 24/7 achter je laptop te zitten? Goed nieuws: je gaat ook regelmatig naar scholen toe om daar dan in gesprek te gaan met docenten én studenten. Dan bekijk je hoe hun lessen verlopen, peil je de ervaringen én mogelijke nieuwe behoeften. Die neem je weer mee terug naar het redactieteam. Samen zorgen jullie ervoor dat de input van uit het veld perfect wordt verwerkt in het lesmateriaal!

 • Young Reporters.Bij Codename Future hebben wij ons enige echte eigen jongerenteam, de Young Reporters: onze jongerenexperts. Zij speuren naar trending topics, doen straatinterviews en zijn actief op Instagram. Het doel? De mening van jongeren ophalen. Die mening, die verwerken wij dan weer in ons lesmateriaal! En jij, jij werkt nauw met de Young Reporters-coördinator samen voor het ontwikkelen van hét perfecte (beeld)materiaal voor in ons lesmateriaal. ‘Voor jongeren, mét jongeren’ is namelijk precies wat wij willen uitstralen.

  Wat bieden wij?

  • Uitdagingen om het maximale uit jezelf te halen: wil je iets leren of proberen? Let’s give it a try!
  • Een diverse functie met veel verschillende taken, zelfstandigheid én eigen verantwoordelijkheid: geen dag is hetzelfde!
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, want jezelf blijven upgraden vinden wij belangrijk!
  • Informele, plezierige werksfeer: welkom in onze Codename-familie!
  • Een jong, enthousiast team
  • Gezellige teamuitjes, van jaarlijkse barbecues en kerstvieringen tot strand- en sportdagen
  • Een salaris dat perfect past bij jouw kennis en kunde

  Ben jij?

  • Op zoek naar een baan voor 32-36 uur per week
  • Creatief mét goede communicatie- én schrijfskills
  • Nieuwsgierig, to the point en op de hoogte van de nieuwste trending topics
  • Een ondernemende aanpakker met een groot hart voor jongeren en het mbo

   

  Dan willen we jou graag beter leren kennen!

  Gaan jouw oogjes ook al stralen bij het lezen van deze vacature? En wil je zo snel mogelijk meer weten en even bijpraten? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via 070 302 47 70 of stuur je motivatiebrief en cv naar Martijn Spekman [email protected].