Digitaal lesmateriaal – aanvragen demoaccount Learnbeat

Werkt jouw school met ‘bring your own device’? En ben jij op zoek naar digitaal lesmateriaal voor Loopbaan, Burgerschap of Ondernemend gedrag? Dan hebben wij goed nieuws! Wij, Codename Future, bieden samen met de digitale leeromgeving Learnbeat onze methoden voor het mbo óók volledig digitaal aan. Zo kun je jouw lessen ook gemakkelijk online geven. De opdrachten en lesstof zijn gevarieerd, interactief, actueel én gericht op de praktijk.

Een leuke bijkomstigheid: als jij gebruikmaakt van de digitale methoden, kun jij zelf de leerroute van jouw studenten samenstellen. Jij kunt dus zelf de volgorde van jouw lessen bepalen. Op die manier kun jij dus de volgorde kiezen die het best bij jouw studenten past. Het is ook mogelijk om zelf materiaal toe te voegen en de voortgang en resultaten van de studenten te bekijken. Zo weet jij meteen hoe het met jouw studenten gaat!

Wil jij meer weten over onze digitale methoden? En wil jij nu al experimenteren met onze Learnbeat-versies? Vraag dan een demoaccount aan!